Pic

Referenties

Onderstaande mensen willen graag hun ervaring delen.

Anja is een collega, die ik erg hoog heb zitten.

Zij is een vakvrouw, die als geen ander weet, hoe zij mensen kan aansporen om zichzelf een boost te geven op het gebied van gezondheid, gewicht en overtuigingen. Als ervaringsdeskundige op dit terrein weet ze waar de valkuilen zitten, maar tegelijkertijd ziet ze de mogelijkheden om oude overtuigingen te breken en er nieuwe voor in de plaats te zetten. Als professioneel coach en trainer weet ze de vinger aan de pols te houden, zodat je op langere termijn zeker resultaat zult bereiken en je doel zult realiseren.

Met Anja’s boek “SMOESJES”, wat tegelijkertijd ook een kaartspel bevat, kun je jezelf de discipline van het verkrijgen en het behouden van een gezond gewicht, leven in balans en vasthouden aan je doelen, aanleren. Anja zal je op deze moeilijke maar zinnige weg bijstaan en te hulp schieten waar nodig is. Zij is een echte ‘power-vrouw’ die je helpt om te staan voor wat je werkelijk wilt.

Danka Husken-Smit – www.dankahusken-leveninbalans.eu

Er is veel gebeurd in mijn leven, maar ik heb alle frustratie en oneffenheden een eigen plekje kunnen geven.

Met bondgenoten samen zijn voelde écht bijzonder en was reuze fijn. Zonder te forceren, konden we veel van elkaar leren. Een lach en een traan, tegenstrijdige gevoelens zijn niet van elkaar weg te slaan. Iedereen mag er op haar of zijn manier zijn, dik of dun, knap of minder mooi, groot of klein. Openstaan voor andere meningen en manier van presteren, elkaars standpunten zijn vaak prima te combineren. Er valt een last van je schouders en je leert ermee omgaan, je vindt de manier in moeilijke tijden je “manneke” te staan. Niet omkijken naar wat in je verleden is gebeurd, het valt niet te veranderen, dus waarom nog getreurd?

Kijken naar de toekomst, wat is mijn doel, iemand met levenservaring weet exact wat ik bedoel. Pas toen ik het programma compleet wist te waarderen, begon ik opnieuw, kon ik van mijn eigen maniertjes zo enorm veel leren. De rugzak liet ik achter, inclusief de zware last, ik ben ervan verlost, (her)ken mijn valkuilen en houd de oplossingen vast.

Bedankt lieve groep, jullie zijn mijn dierbare herinnering en positieve tijd, en dat alleen al, wil ik echt nooit of te nimmer kwijt.

HvK

Mijn ervaring met een jaarprogramma.

Mijn doelen waren: me prettig voelen in mijn lijf en zowel lichaam en geest in balans brengen én houden. Wat zijn mijn valkuilen? Hoe komt het dat ik al bijna 30 jaar aan het jojoën ben en dit niet kon doorbreken?

Bewustwording speelde in dit proces een belangrijke rol, hierdoor kon ik mezelf gaan veranderen. Wat eet ik; ben ik meer een zoetekauw of houd ik meer van hartig? Wanneer eet ik en waarom en welke gevoelens heb ik daarbij? Waarom gaat het uiteindelijk toch weer mis, voel ik me daarna schuldig en niet happy en blijft het zo maar doorgaan in het bekende cirkeltje…

Buiten het feit dat ik 10 kilo ben afgevallen, heb ik voor mijn gevoel de meeste stappen gemaakt op sociaal emotioneel vlak. Mijn eerste eyeopener was dat ik mijn lijf los moest zien van mijn gevoelens en emoties. Waarom houd ik mezelf en daarmee ook mijn lijf voor de gek, ik kom op mijn werk mijn beloftes toch ook gewoon na? Ook heb ik geleerd wat zachter voor mezelf te zijn, het is niet erg om een keer te vallen. Ik sta op en ga verder.

Ik ben mentaal gegroeid, voel me zelfverzekerder: ik ben goed en ik zorg ervoor dat het nog mooier wordt. Het overwinnen van mijn zelfonderschatting, positief denken en niet het “maar”-denken. Ik ben bewuster met mezelf bezig en op zoek naar mijn saboteur en hoe ik kan schakelen. Ik neem risico’s en kom daar sterker uit. Mijn gevoelens zijn net zo belangrijk als die van een ander. Er werd me niet één spiegel voorgehouden, soms had ik het gevoel dat ik midden in “spiegeltent” stond!

Ik ben dolgelukkig dat ik de stap heb gezet. Wat is er mooier dan in jezelf te investeren. En ik stond er niet alleen voor. Ik werd ondersteund door een geweldig concept en fantastische coaches.

Groetjes,
Irma

Coaching bij Ramm-intensief

Voor mij is Anja een hele goede coach. Ze is motiverend, begripvol, empatisch maar zeker ook confronterend en streng. Dit is voor mij een zeer waardevolle combinatie gebleken. Door haar manier van luisteren en spiegelen weet zij steeds de vinger op de juiste plek te leggen.

Ik heb door haar coaching veel stappen in de goede richting kunnen zetten en heb me verder ontwikkeld, oude belemmerende overtuigingen achter me gelaten en kijk met meer vertrouwen dan ooit naar de toekomst.

Deze investering in mijzelf is de beste die ik ooit gedaan heb en die ik iedereen kan aanraden.

H vd L

Dit zijn mijn uitkomsten van het meedoen aan het jaarprogramma:

Ik ben 12 kg afgevallen en kan een weg bewandelen van gezonder eten.
Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen.
Ik durf nu op iemand af te stappen op bijvoorbeeld een netwerkbijeenkomst.
Ik zeg nu dat ik een academie heb opgericht in plaats van dat ik een atelier heb.
Ik maak me niet meer kleiner dan ik ben.
Ik ben trots op datgene wat ik bereikt heb en draag dat uit.
Ik heb de dans herontdekt, waar ik 45 jaar geleden afscheid van had genomen.
Ik heb een paar trauma’s afgeworpen.
Ik heb nieuwe mensen leren kennen.
Ik kijk met genoegen in een spiegel. Waar ik vroeger een snelle blik aan mezelf gaf, kan ik mezelf en mijn lijf nu waarderen.
Ik kleed me beter, ga naar de schoonheidsspecialiste, ben blij met mezelf en ik maak me op.
Ik BEN wie ik BEN.

Met creatieve groet,
M F

Pic

Graag een afspraak of meer informatie?

Neem contact op