Rammintensief / Art of Parts

12 Augustus, 2016
Pic

Mandala en numerologie coaching

Nieuwe cursus!

Vind je het moeilijk om jezelf steeds opnieuw weer te motiveren tot discipline en structuur om:

 • Gezonde en gemakkelijke maaltijden te maken omdat je geen tijd hebt?
 • Voldoende beweging te nemen?
 • Je gedachten af te leiden van verleidingen zoals snoep en dergelijke?
 • Jezelf mentaal weer op te peppen na iedere teleurstellende afslankpoging?

Dan is dit een mooie cursus om bij jezelf te ontdekken waarom het niet lukt.

Een nieuwe cursus waarin je d.m.v. numerologie en mandala coaching ontdekt waarom bepaalde dingen heel goed lukken en het afvallen steeds op een teleurstelling uitloopt. Het is een totaal nieuwe manier van aanpak, kijken en doen, naast het bewegen en eten. Hoe weet je nu of deze nieuwe manier van coaching bij je past? Deze cursus zal succesvol voor je werken, wanneer je bereid bent om:

 • Je open te stellen voor al het nieuwe wat je gaat ontdekken.
 • Alles te volgen wat wordt aangeboden.
 • Andere uitdagingen aan te gaan.
 • Niet meer in je “eigen smoesjes” te geloven.
 • Eerlijk naar jezelf te kijken.
 • Definitief in je eigen weten en kunnen te geloven.
 • Een investering in jezelf te doen van € 450 voor het totale pakket
  (betaling in 15 termijnen van € 30 is mogelijk).

Op donderdag 22 sept, 6 okt, 27 okt, 10 nov en 1 dec een avondworkshop te volgen van 18.30u tot 21.00u in een groepje van maximaal 6 personen. na de bovenstaande workshopavonden, een jaar lang (10x) , 1x per maand komt wegen, voorafgaande van een workshopavond van 18.30u tot 21.00u. Deze avond wordt in overleg met de groep gepland. We gaan bespreken hoe je ontwikkeling in het afslanken en stabilisering van je gewicht vordert, ik beantwoord al je vragen en geef tips en adviezen.

Denk jij dat je er aan toe bent om een gezond gewicht te bereiken en dat te behouden?

Een cliënt van mij die al jarenlang coaching bij mij volgt en goed op gewicht blijft, zegt altijd: “Ik heb die “schop tegen mijn kont” van jou nodig. Jij weet me te stimuleren, te motiveren en je durft te confronteren op een positieve manier.

Anja.

Art of Parts

13 Juli, 2015
Pic

Bijzondere kleurrijke kunstwerken, met natuurlijke materialen op basis van Afrikaanse cultuur en Oosterse filosofie

Sinds mijn dochter mijn bedrijf overnam heb ik me vooral bezig gehouden met de vraag: “Hoe kan ik mijn coach ervaring nog verder ontwikkelen om ook met andere doelgroepen en hulpvragen mensen te kunnen helpen?”

Ik liet me inspireren door Danka Husken, om de eerste gecertificeerde 3 jarige opleiding tot mandala en numerologiedocente te doen. Op 13 juni jongstleden had ik de afsluiting van module 1 en kreeg de opdracht om een les te maken van een jaarmandala en een levensboom.

Omdat ik bekend sta als een confronterende coach waar je niet mee gaat lachen, vond ik het moeilijk om mezelf op een andere manier aan de “buitenwereld” te laten zien. Ik dacht dat het mijn angst was, dat mijn omgeving en cliënten mij ‘wazig’ zouden vinden.

Totdat ik al tekenend, kleurend en schrijvend tot het inzicht kwam, dat niet dát mijn belemmering was, maar het altijd mooier, beter, groter of anders willen maken en doen. Dat kost heel veel tijd en energie, die ik niet meer kon opbrengen. Door deze nieuwe vorm van creativiteit en coaching samen te brengen met opstellingen, durf ik nu vol trots te zeggen dat ik een manier heb ontdekt die mensen met een hulpvraag, snel tot een inzicht en / of oplossing brengt.

Anja.

Bezoek ook Art of Parts