Pic

Chakrareis

Ik ben op zoek naar 6 deelneemsters of deelnemers, die samen met mij een chakra reis willen maken.

Deze chakrareis houdt in dat je maandelijks (7x verdeeld over ongeveer een jaar) een dag van 9.30u tot 16.00u werkt aan één van de zeven chakra’s. De zeven chakra’s vertegenwoordigen verschillende fasen uit je leven. Iedere fase is een periode van ongeveer 10 jaar.

Het is de bedoeling dat je gaat tekenen en schrijven over alles wat er in een bepaalde fase heeft gespeeld.

Het is niet gemakkelijk om dit te doen. Daarom vraag ik gemotiveerde mensen, die bereid zijn om op die manier te samenwerken en te onderzoeken waarom de dingen die zijn gebeurd gebeurden en hoe we door de inzichten, anders naar de toekomst kunnen kijken en wellicht andere keuzes gaan of kunnen maken. (Je zult er geen spijt van krijgen wanneer je deze bijzondere dagen gaat volgen, omdat ze waardevolle informatie over jezelf bieden en uiteindelijk veel ontspanning geven)

Voor nu, bied ik belangstellenden deze dagen (nog) aan voor € 49 per dag*, inclusief materiaal. (Vanaf 2017 is de investering voor de chakrareis € 89)

Het is de bedoeling dat je zelf een lunchpakketje meeneemt.

Ik hoor graag of je hieraan wilt deelnemen.

Hartelijke groeten,
Anja.

*De datum van de eerste workshopdag wordt in overleg aangeboden wanneer er zes belangstellenden zijn. Op de eerste workshopdag, worden in overleg de andere data gepland. Het is niet vrijvblijvend, dus wél de bedoeling dat je er iedere keer bij bent. Zonder tegenbericht zijn deze workshopdagen in de Ambachtstraat 1C.

Je investering is dus € 49 per dag inclusief materiaal.
Voor informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Anja via email of telefonisch, zie de contact pagina.