Pic

Over mij

Ik bied gespecialiseerde hulp aan vrouwen én mannen om af te vallen en hun gewicht te stabiliseren. Lekker slank in je eigen vel.

Pic

Anja van de Zand

Oprichter & Coach
  info@rammintensief.nl

RAMMRELAXED AFSLANKEN met MOED en MOTIVATIE.

Kilo's & Kwartjes.

In 2000 ben ik zelf 35 kilo afgevallen. Tot die tijd greep ik alle methodes aan die ik tegenkwam om slanker te worden. Van sporten werd ik moe en ik vond het ook niet leuk. Diëten werkte voor mij niet. Wel voor even, maar wanneer ik dan weer 'gewoon’ ging eten, kwamen de verdwenen kilo’s er net zo snel weer bij, vaak zelfs méér dan ik was afgevallen. Herken jij dat?

Tijdens mijn laatste afslankprogramma voor mezelf, had ik een begeleidster die ik nog steeds ontzettend dankbaar ben. Via haar kwam ik in contact met een organisatie waar ik een persoonlijkheidstraining ging volgen. Daar vielen de kwartjes. Ik ging begrijpen waarom ik meer at dan ik eigenlijk nodig had. Na die week wist ik dat ik iets moest gaan doen om ook anderen te helpen. Ik kon toch nooit de enige zijn voor wie dit werkte?

Ik ben in een uitgebreid traject aan mezelf gaan werken. Daarnaast heb ik geleerd wat ik graag wilde: mensen begeleiden met overgewicht, op weg naar een gezonder en slanker leven. Zo is RAMM ontstaan. Tijdens de groei naar RAMM Intensief volgde ik verschillende opleidingen en trainingen om mezelf te ontwikkelen maar ook om eigen begeleidingsprogramma's te ontwikkelen voor een duurzaam resultaat.

Pic

Graag meer informatie?

Neem contact op